21. novembra 2023

Diskusia Zastavme násilie na ženách naživo už tento piatok!

Pozývame vás sledovať diskusiu Hlboká online, ktorá sa uskutoční pri príležitosti Medzinárodného dňa za odstránenie násilia páchaného na ženách. 

Názov diskusie sa zhoduje s apelom našej každoročnej kampane - Zastavme násilie na ženách. Táto online diskusia sa uskutoční 24.novembra o 18:00 a odštartuje 5. ročník celoslovenskej kampane Zastavme násilie na ženách/ Orange the World.

Diskusia

Pozývame vás sledovať 29. časť diskusného formátu Hlboká online, ktorá sa uskutoční pri príležitosti Medzinárodného dňa za odstránenie násilia páchaného na ženách. Názov diskusie sa zhoduje s apelom našej každoročnej kampane - Zastavme násilie na ženách.

Toto online podujatie sa uskutoční 24. novembra 2023 o 18:00 a môžete ho sledovať naživo na facebookovej stránke Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí SR, ktoré je organizátorom tejto diskusie a zároveň takto podporuje kampaň Zastavme násilie na ženách/ Orange the World na Slovensku.

Do diskusie prijali pozvanie: 

    • Denisa Frelichová, generálna riaditeľka sekcie ministra MZVEZ SR a bývalá veľvyslankyňa SR v Nórsku
    • Barbora Burajová, vedúca manažérka, Koordinačno-metodické centrum pre prevenciu násilia na ženách
    • Matúš Kanis, advokát

Moderátorkou diskusie bude novinárka Barbara Zmušková z Euractiv.sk.

Aj vy sa môžete zúčastniť tejto diskusie - otázky môžete posielať cez Slido. 

Navštívte facebookovú stránku tohto podujatia a zamyslite sa spolu s hosťami diskusie nad súčasnou situáciou s rodovo podmieneným násilím v našej krajine a vo svete.

My v Koordinačno-metodickom centre pre prevenciu násilia na ženách sme si istí a isté: "Neexistuje žiadne ospravedlnenie pre násilie páchané na ženách a dievčatách. Bez pardonu!"

English  X Cover 16 Days 2023